Vad kostart det?

Kostnaden för medlemskap i Premiumportalen är 1 548 kr/år per säljställe (129 kr/månad) + en registreringskostnad på 490 kr. Kostnaden faktureras månadsvis.

Vem kan bli kund till Premiumportalen?

Premiumportalen är en tjänst som erbjuds dig som är kund hos något av företagen inom Martin & Servera-gruppen; Martin &Servera Restauranghandel, Grönsakshallen Sorunda, Fällmans kött, Fiskhallen Sorunda och Galatea.

Saknar du kundnummer till Martin & Servera och är kund hos Grönsakshallen Sorunda, Fällmans kött, Fiskhallen eller Galatea? Kontakta oss på premiumportalen@martinservera.se eller 08-7222600 så hjälper vi dig med registreringen.

Hur kommer jag igång med erbjudandena?

När du hittar ett erbjudande som du vill ta del av klickar du på knappen Intresseanmälan. Du får då upp ett formulär som är förifyllt med dina kontaktuppgifter. Skriv in ett meddelande i rutan och klicka på Skicka. Företaget kommer då inom kort att kontakta dig för mer information och samt hjälpa dig att koppla upp dig på erbjudandet.

På vissa erbjudanden går det inte att skicka någon intresseanmälan, det finns bara ett avtal?

För dessa erbjudanden gäller då att skriva ut avtalet, fylla i det och sedan skicka det till den adress som står angiven.

Vart vänder jag mig om jag har frågor kring något av erbjudandena?

På varje företagssida finns telefonnummer och/eller e-postadress till företaget som har erbjudandet. Använd dessa för kontakt alternativt skicka en intresseanmälan via formuläret för att bli kontaktad av företaget.

Hur behandlar ni mina personuppgifter?

Här kan du läsa mer om hur Premiumportalen hanterar dina personuppgifter.