Premiumpartner: Vinstoptimering

Vinstoptimering AB erbjuder verksamhetsbaserade lösningar för restauranger, caféer och barer som hjälper till att förbättra och effektivisera den dagliga driften.

Vi erbjuder professionellt förändringsstöd för att öka lönsamheten på både lång och kort sikt. Att kvalitetssäkra verksamheten för att minimera misstagen, är både klokt och lönsamt.

Våra metoder baseras både på erfarenhet från internationellt mycket väletablerade restauranger och hotell, och från förändringsarbete i andra branscher.

Vi har sett ett behov av att öka omsättningen, få kontroll över kostnaderna och på så vis optimera resultatet. Detta kan göras med bibehållen eller förbättrad kundnöjdhet.

Läs mer på vår hemsida

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Mer om erbjudandet

Med små medel kan ni öka lönsamheten och få större kontroll över verksamheten. Att öka intäkterna är roligare och mer långsiktigt effektivt än att bara skära i kostnaderna. Under inventeringsdagen får ni dessutom tips om hur andra i branschen arbetar med sin lönsamhet. Ni kommer självklart att kunna diskutera era aktuella utmaningar och problem och få goda råd som ni kan tillämpa direkt. Inventeringsdagen med fokus på lönsamhetsinventering ger ökade kunskaper om bland annat:

  • Lönsamheten per produkt
  • När olika produkter säljs under öppettiden
  • Vilka nyckeltal som är viktigast
  • Hur rätt bemanning kan öka er lönsamhet
  • Hur samarbetet med dina huvudleverantörer kan påverka lönsamheten

Vid inventeringsdagens slut ska ni ska ha en bra bild över er verksamhet med fokus på lönsamheten. Ni har även fått flera användbara verktyg, som exempelvis förslag på viktiga nyckeltal för att optimera rörelsens lönsamhet. Någon vecka efter inventeringsdagen levererar vi en skriftlig rapport som sammanfattar dagen, ert nuläge och våra åtgärdsförslag.