Premiumpartner: Trivec

Trivec är nordens ledande leverantör av kassasystem för restaurang, bar, hotell och café. Trivec Grundades 1998 och har över 7000 kunder runt om i Europa och kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien och Frankrike.

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Fördelar med Trivec Domino och Personalkollen

- Dricksfunktion: Dricksbeloppet går direkt från Trivec Domino till Personalkollen. Därefter fördelas det per automatik enligt era önskemål och betalas sedan ut via bankfil när det passar er.

- Kontroll på försäljningen: du får dagliga digitala kassarapporter och kan enkelt skapa anpassade försäljningsrapporter och ställa in så de mailas till dig efter behov; dagligen, veckovis etc.

- Enkel hantering av personal: du kan enkelt lägga schema för personalen och systemet stöttar dig från instämpling till avstämning mot schema och skapar ett komplett bokföringsunderlag.

Personalkollen – marknadens ledande personal- och lönesystem

Personalkollen är ett webbaserat och användarvänligt personal-och lönesystem som riktar sig till hotell, restauranger och caféer. Systemet hjälper dig från instämpling till avstämning mot schema och skapar ett komplett bokföringsunderlag. Färdiga lönespecifikationer syns direkt i medarbetarnas app.

Trivec – marknadens ledande kassasystem för restauranger, hotell, café och bar

Trivec är nordens ledande leverantör av kassasystem för restaurang, bar, hotell och café. Lösningarna optimerar betalningar och underlättar styrningen av verksamheten. I erbjudandet ingår kassasystem, dryckessystem, kortterminaler och en rad tilläggstjänster.

Kampanjen gäller endast för nya kunder, dvs kunder som inte har Trivec Domino eller Personalkollen sedan tidigare och gäller fram till 30 september 2019.