Premiumpartner: Suez

I Sverige finns vi på 65 orter, har ca 1 050 medarbetare, 56 egna återvinnings- och mottagningsanläggningar och vi sköter avfallshanteringen i drygt 40 kommuner för ca 1,7 miljoner invånare. Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.

Läs mer om våra hållbara återvinningstjänster på suez.se

https://www.suez.se

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Mer om erbjudandet

SUEZ tar ett helhetsgrepp om din återvinning och avfallshantering.

Du erbjuds effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på dina behov och långsiktig hållbarhet. Allt restmaterial från din verksamhet och förädlas genom återvinning och/eller energiutvinning.

Du som medlem i Premiumportalen får 15 % rabatt på ordinarie priser för våra återvinningslösningar. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri inventeringstjänst av er nuvarande avfallshantering plus att vi bjuder på leveransavgiften på utrustningen – kanske kan det vara starten till en mer hållbar verksamhet?

Prisexempel:

En restaurang med mycket glas, där behovet av tömning är 3 gånger/vecka

  • Ordinarie pris 286 kr/gång = 12 tömningar/mån = 3 432kr/mån
  • Ert pris med rabatt 243 kr/gång = 12 tömningar/mån = 2 916kr/mån

Total besparing per år: 6 192 kr

Observera att våra tömningspriser är lokala i landet, detta exempel riktar sig till Storstockholm. Dock blir besparingen ungefär densamme var ni än befinner er!