Premiumpartner: Slipp Redovisning

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyråer. Vi har identifierat ett behov av tydliga och välpaketerade redovisningstjänster som bidrar till en förenkling och automatisering av företagens administration. Lika personligt som digitalt.

http://www.slipp.se/restaurang

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Slipp erbjuder effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och framförallt vägledande rådgivning. Detta hjälper er att göra det ni är bäst på – driva er egen affärsmodell och verksamhet till maximal lönsamhet.

Genom ett effektivt och digitalt arbetssätt kan vi leverera redovisningen på bästa sätt. Med en helt digital arbetsgång kan vi börja jobba med kundens affärshändelser direkt när dessa rapporteras till oss på byrån. Och genom det lämna en återrapportering med aktuella siffror grafiskt och lättförståeligt direkt i företagarens mobiltelefon. Alla redovisningspaket säljs till fasta månadspriser och alla kunder får en personlig redovisningskonsult.

Hanteringen bygger på automatiserade flöden från ert cafés eller restaurangs kassasystem, automatiserad leverantörsfaktura- och kvittohantering samt smidig lönehantering. Tidseffektivt, prisvärt och miljöpositivt anpassat för café och restaurang.

Som kund i Slipp får ni ta del av en stämpel för "Miljöcertifierad redovisning" som ni kan kommunicera ut mot era kunder och partners, certifieringen lyfter fördelarna av att minimera pappershanteringen.

Som kund till Premiumportalen erhåller ni 300 kr i rabatt per månad för ert valda fastprispaket.