Premiumpartner: Royal Streaming

Royal Streaming är Nordens snabbast växande företag inom musiktjänster till retailmarknaden och levererar sedan starten 2006 musik och tekniska lösningar till verksamheter över hela världen.

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Musiktjänstföretaget Royal Streaming har i samarbete med oss tagit fram skräddarsydda musikkoncept anpassade för Premiumportalens medlemmar och deras verksamheter inom och restaurang och service.

Genom att välja vår musiklösning får ni tillgång till en tjänst som tillhandahåller musikkoncept och som sköts av professionella musikdesigners med stor erfarenhet av att ljudsätta offentliga miljöer. De ser även till att era musikkanaler kontinuerligt uppdateras så att både era gäster och er personal alltid upplever kanalen som fräsch. Musikkonceptet speglas i flera olika kanaler med innehåll uttänkt i detalj från musikval till tempo och tid i veckan eller tid på dygnet.

I erbjudandet finns två olika paket. Det ena innehåller fyra olika kanaler med innehåll från nya, artister som valt att släppa sin musik på icketraditionella skivbolag. Detta gör att den är fri från rättighetskostnader till organisationerna Stim och Sami.

Det andra paketet består av fyra kanaler med kommersiell musik från välkända artister. Här måste du som slutkund teckna ett avtal med Stim och Sami och betala rättighetskostnader för att på laglig väg spela musik i offentlig miljö.

Samtliga medlemmar i Premiumportalen erbjuds testa båda kanalpaketen fritt under 30 dagar för att själva komma fram till vilken som passar er verksamhet bäst.