Premiumpartner: Nordic Green Energy

Nordic Green Energy är Sveriges äldsta gröna elbolag. För oss är miljö och hållbarhet lika högt prioriterat som att vara ett pålitligt elbolag med kostnadseffektiva elavtal.

http://www.nordicgreen.se

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Mer om erbjudandet

Vilket elavtal är bäst? Vad är ett rörligt elavtal och hur skiljer det sig från ett fast elavtal? Varför ändras elpriser hela tiden? Vad är klimatsmart & förnybar el egentligen? Nordic Green Energy hjälper dig navigera i frågorna och erbjuder vi dig en helt gratis prisanalys för ditt elavtal.

Ta reda på hur mycket du kan spara genom att skicka en kopia på din senaste elfaktura till Nordig Green Energys kundrådgivare via mejl eller sms - de analyserar den och berättar för dig om du sitter på ett bra elavtal eller om du helt enkelt kan spara mer pengar genom andra alternativ. Du förbinder dig inte till något och riskerar ingenting - det är ett erbjudande du bara kan vinna på!

Ta del av elprisanalysen kostnadsfritt via deras hemsida här eller kontakta deras expert direkt på mejl mats.bengtsson@nordicgreen.se eller telefon 072-078 84 92.