Premiumpartner: Nomor

Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix – ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier, fastighetsbolag och lantbrukare. Läs mer på www.nomor.se

Läs mer på vår hemsida

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Hygienavtal med Nomor

I vårt förmånliga avtal ingår regelbundna hygieninspektioner och du kan dessutom lägga till licenser för digitalt egenkontrollprogram.

Med hjälp av vårt digitala egenkontrollprogram håller du enkelt koll på vad som behöver göras dag för dag och återrapporter avvikelser snabbt och lätt. Du får tid över till annat och har samtidigt all administration samlad på ett ställe så du enkelt kan visa externa revisorer. För dig som medlem i Premiumportalen erbjuder vi 10% rabatt på licenskostnaden.

Skadedjursavtal med Nomor

I vårt förmånliga avtal ingår regelbundna skadedjursinspektioner och förebyggande skadedjursstationer.

Att få in skadedjur i en livmedelsverksamhet kan vara förödande men med vårt skadedjursavtal skyddar du din verksamhet från angrepp. Vi erbjuder olika omfattning av skadedjursskydd i olika prisnivåer beroende på verksamhetsstorlek. På så sätt får du ett både behovsanpassat och prisvärt skydd.

Hygien- och skadedjursavtal med Nomor

Nomor erbjuder hygien- och skadedjursinspektioner samt digital egenkontroll till konkurrenskraftiga priser ‒ utan att tumma på kvalitén. Du som medlem hos Premiumportalen får dessutom rabatt på redan låga priser.