Premiumpartner: Martin & Servera MOR Online

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist med kontor från Luleå i norr till Malmö i söder. Under Restaurangtjänster har vi samlat ett brett utbud av utbildningar och tjänster samt marknadens bästa restaurangekonomiprogram för att förenkla din vardag som krögare.

Läs mer på vår hemsida

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Mer om erbjudandet:

MOR Online är marknadens bästa ekonomiprogram och direkt anpassat för dig som arbetar på restaurang. MOR Online hjälper dig med allt från inventering till kalkylering för att du ska få kontroll på din ekonomi.

Under kursen Köksekonomi med MOR Online lär du dig grunderna i ekonomi och kalkylering på restaurang med hjälp av programmet. Du får en bra kunskap om hur du kan påverka din råvarukostnad samt hur du kan prissätta dina rätter för att få ut den vinst du önskar. Du lär dig också hur man på ett enkelt sätt underlättar sitt inventeringsarbete.

Som abonnent på Premiumportalen erbjuds du som inte tidigare har MOR Online en gratis plats på kursen Köksekonomi med MOR Online, dessutom får du använda programmet fritt i 1 månad.