Premiumpartner: KRAV

KRAV-märket är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. Organisationen KRAV utvecklar reglerna för KRAV-certifierad produktion och vi informerar om och marknadsför KRAV-märkt mat.

Mer information om KRAVs klimatkampanj kan du läsa här www.krav.se

En restaurang kan KRAV-certifieras på tre nivåer. Det innebär att minst 25, 50 eller 90 procent av det totala inköpsvärdet av livsmedel ska bestå av KRAV-märkta, EU-ekologiska eller MSC-märkta produkter. Mer information finns här: Vad krävs?

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Startpaket när du blir KRAV-certifierad via premiumportalen

  • Rabattkod till KRAVs webbutbildning (50% på KRAVs utbildningar, värde från 100 kr/utbildning)
  • Plåtskylt med KRAVs restaurangmärke (värde 200 kronor)
  • Informationsmaterial: "Lathund till personalen om KRAV" och "Ekologisk produktion och andra miljömärkningar"
  • Marknadsföringsmaterial och förslag på texter som kan användas på exempelvis hemsidor, menyer, arbetskläder och engångsmaterial, för att berätta för gästerna vad ni gör som KRAV-certifierade
  • Klistermärken med KRAVs restauranglogga
  • KRAVs kommunikationsguide, juridiskt granskat dokument om hur du kan presentera din KRAV-certifiering i olika sammanhang

Vill du veta mer om KRAV

och vägen till en KRAV-certifiering?

KRAV-märket är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, byggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. KRAV driver utvecklingen av ekologiska och hållbara livsmedel samt arbetar för att underlätta för konsumenter och aktörer i livsmedelskedjan att agera ansvarsfullt.

Så blir du KRAV-certifierad:

Läs om några av dem som har valt KRAV:

Gastrologik

Hanna