Premiumpartner: Karma

Karma är en app som hjälper restauranger, caféer och matbutiker att minska sitt matsvinn. Tjänsten har hyllats i media för sitt initiativ och har idag över 1000 anslutna företag och över 250.000 användare. Tjänsten stöttas bland annat av den kända stiftelsen Norrsken Foundation och har flertalet tunga investerare bakom sig. I början av 2017 ingick Karma centralavtal med livsmedelskedjan ICA och hotellaktören Scandic som anslöt samtliga enheter till Karma.

http://karma.life

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Med Karmas app kan restauranger, caféer och matbutiker enkelt sälja bra mat som riskerar att slängas.

Vi hjälper ditt företag att på ett enkelt sätt minska ert matsvinn samtidigt som ni får ökade intäkter, når nya kunder och skyddar miljön.

Med 3 enkla klick lägger du upp er osålda mat i appen, Karmas användare får då ett meddelande i mobilen om att det finns mat att rädda! Maten köps direkt i appen och kunderna hämtar ut maten som take-away hos er, inom angiven tid.

Över 1000 restauranger, caféer och matbutiker minskar sitt matsvinn tillsammans med Karma.

"Appen är otroligt enkel och användarvänlig, så det är inget merjobb för personalen." - David Viklund, driftschef på Sabis Restauranger.

"Att använda Karma borde vara en självklarhet för alla restaunragägare och kockar! Du minskar ditt matsvinn, samtidigt som du får ökade intäkter"
- Mathias Dahlgren, stjärnkocken bakom Michelinrestaurangen Matbare, Green Rabbit och Rutabaga.

Karma erbjuder:

Att gå med i Karma är gratis, inga bindningstider eller fasta avgifter.

Ni behåller alltid 75 % av det ni säljer för i appen.
För dig som medlem i Premiumportalen: Första månaden helt utan avgifter, ni behåller då 100 % av det ni säljer för i appen.

Gratis marknadsföring i form av pushnotiser till Karmas användare vid varje försäljning.

Exponering i form av egen företagssida i appen.

Möjlighet att minska matsvinnet och göra en viktig insats för mijön.