Premiumpartner: Hogia Small Office

Hogia Small OfficeHogia Small Office erbjuder lättanvända, effektiva och flexibla lösningar för bokföring, fakturering, lön och kassa. Våra lösningar hjälper dig inte bara hålla koll på din firma utan även spara tid och vinna frihet. Vilket är precis vad som behövs i livet som småföretagare eftersom det inte bara är ett jobb – utan en livsstil. Just enkelhet har varit styrande ända sedan Hogia började utveckla ekonomisystem för pc för över 30 år sedan. Ett arv vi förvaltar varje dag. Vi som jobbar på Hogia Small Office har bara ett fokus och det är att förenkla livet för dig som småföretagare. Vi ser till att matcha de varierande behov som finns hos landets alla småföretagare.

Följ oss i sociala medier för tips och idéer för ditt företagande.

Läs mer på vår hemsida

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Våra kunder är alltid nöjda med det personliga bemötandet som vi ger; "Som egenföretagare gör jag allt själv och då är det viktigt att man kan få proffsig hjälp; Hogias support kan jag bolla med och de är lyhörda för nya idéer." Eva Stranne Linneroth, Linneprinsen

Skapa ett gratis test-konto idag, vi hjälper dig igång!

Nyckeltal och siffror är ett måste för din restaurang! Vi vet! Därför har vi smarta enkla ekonomilösningar för dig som driver en restaurang och behöver stöd, råd och utbildning inom ekonomi och lön.

Vi vill ge dig den bästa servicen,

Vår branschkunskap inom redovisning och lön för restauranger är den bästa i Sverige!

Under 25 år har vi fokuserat på att ta fram lösningar för restauranger och förstå vardagen och de utmaningar som finns. Detta är en av flera fördelar med att vara kund hos Hogia, vi förstår dig som arbetar inom restaurang.

Hogia Smart är en molnbaserad produktserie som passar alla bolagsformer och du adderar moduler eller tilläggsprodukter när ditt företag växer; bokföring, fakturering, leverantör, årsredovisning, lön, tid och branschspecifika lösningar.

Vi har integrationer till de flesta kassasystem så tveka inte att höra av dig till oss!

Vår grymma support, uppdateringar och en gratis Kom-igång utbildning ingår alltid när du köper ett program från oss