Premiumpartner: Hogia Small Office

Vi som arbetar på Hogia Small Office är ett glatt gäng västkustbor mellan 20 och 60 år. Tillsammans vidareutvecklar vi varje dag våra lösningar för att göra dem ännu enklare, ännu mer effektiva och bättre anpassade till vad du och ditt företag behöver. Hör gärna av dig till oss med synpunkter, idéer och önskemål!

"Som egenföretagare gör jag allt själv och då är det viktigt att man kan få proffsig hjälp; Hogias support kan jag bolla med och de är lyhörda för nya idéer." Eva Stranne Linneroth, Linneprinsen

Läs mer på vår hemsida

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Hogia Small Office erbjuder lättanvända och effektiva lösningar för bokföring, fakturering, lön och kassa. Lösningarna är dessutom flexibla och kan anpassas efter dina behov och företagsstorlek. Välj att starta med till exempel bokföringsmodulen och addera ytterligare moduler efter behov.

Du får hjälp att komma igång med hjälp av en gratis snabb-utbildning och har alltid Sveriges bästa kundtjänst som stöd i ryggen.

Priser

Testa första 6 månaderna gratis*. Erbjudandet gäller Smart Bokföring, 1 användare, 1 företag. Tillvalsprodukter köper du till efter behov.

*Efter 1 år förlängs abonnemanget automatiskt om du väljer att inte säga upp det. Uppsägningstiden är 1 månad innan påbörjat nytt år. Du faktureras årsvis.

Ring Hogia på 0303-688 00 för att ta del av erbjudandet. Ange "Martin & Serveras Premiumportalen".