Premiumpartner: Cheffle

Cheffle är ett snabbväxande, svenskt företag som på kort tid vuxit fram som den digitala mötesplatsen för hotell- och restaurangbranschen. Personal och arbetsgivare över hela landet möts digitalt på Cheffles plattform.

https://cheffle.se

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Vi vet att rekrytering är en huvudvärk för många i branschen. Med våra verktyg inriktat för just hotell- och restaurangbranschen lindrar vi huvudvärken. I erbjudandet som medlem i Premiumportalen får du och dina enheter 20 % rabatt på Cheffles digitala jobbannonser (då ingår även tillgång till rekryteringsverktyg). Priser från 395 kr per annons.

Cheffle är specialister på digital marknadsföring för hotell- och restaurangbranschen. Medan du fortsätter med dina dagliga sysslor sprider Cheffle er jobbannons till relevanta kandidater genom sociala kanaler, Arbetsförmedlingen, Cheffles egna nätverk med tusentals relevanta CVn, m.m. Dessutom hämtar vi in referenser på de ansökande kandidaterna för att verifiera kompetensen

Introduktionsfilm

Cheffle erbjuder även möjligheten för att få en inblick hur er personal mår och upplever er som arbetsgivare. Med våra medarbetarundersökningar får du chansen att förbättra er som arbetsgivare samtidigt som du förbättrar ert varumärke.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med rekryteringen och att bli en attraktivare arbetsgivare.