Premiumpartner: Care of Concept

Care of Concept - Konceptlösningar för restaurang och hotell. Vi brinner för att skapa innovativa, snygga och värdehäjande designkoncept. Vi har erfarenhet från några av Sveriges mest spännande företag som Nordic Choise, Sabis och Grupp F12 för att nämna några.

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

EXTRA HÄNDER

Exempel på sånt vi hjälper till med:
Uppdatering av menyer
Uppdatering av hemsida
Närvaro och uppdatering av sociala medier
PR och pressutskick
Flyers
Inbjudningar

VARFÖR ÄR DET BRA ATT TA HJÄLP AV OSS?

Till ett kraftigt rabatterat pris får du:
• Många kompetenser i samma resurs
• Spara tid genom att slippa offertförfarande vid varje tillfälle du behöver hjälp.
• Kostnadskontroll - Du vet vad det kostar varje månad
• Minimera arbetsgivaransvar och rekryteringsprocess.
• Slipp investeringar i datorer och programvaror.

Priser:

Förslag 1 = 40 h /månad = 30 000 kr
Förslag 2 = 60 h /månad = 44 000 kr
Förslag 3 = 80 h /månad = 52 000 kr

Vi sätter ett fast timpris oavsett vilken roll hos Care of Concept som nyttjas. Ju fler timmar du köper desto billigare blir det

Förutsättningar för fast pris:

Att det befintliga materialet är uppdateringsbart och att det finns en befintlig Toolbox att utgå ifrån. Erbjudandet avser ett avtal som gäller med fem månaders bindningstid. Priser ex moms.

OM CARE OF CONCEPT

Vi brinner för att skapa innovativa, snygga och värdehöjande designkoncept till våra kunder. Vi har erfarenhet från några av sveriges mest spännande företag, Nordic Choice, Grupp F12, ICA, Sabis, Tobin Properties och ESNY för att nämna några. Gemensamt för våra kunder är att de är innovatörer och strävar efter att utveckla sin bransch och precis som vi, övertygande om att god design är en framgångsfaktor som bidrar till ökade intäkter och tillväxt. Vårt arbetsfält spänner över planering, etablering och koordinering likväl som guidning och ledning av underentreprenörer, arkitekter och specialister.

När vi pratar koncept så förstår vi vikten av alla delar; estetik och effektivitet, drift och funktion, upplevelsen kring service, mat, dryck, musik, inredning och känsla. Vi ser fram emot att få skapa framgångsrik design tillsammans med er!