Premiumpartner: Care of Concept

Care of Concept - Konceptlösningar för restaurang och hotell. Vi brinner för att skapa innovativa, snygga och värdehäjande designkoncept. Vi har erfarenhet från några av Sveriges mest spännande företag som Nordic Choise, Sabis och Grupp F12 för att nämna några.

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

FÖRDELAR MED PREMIUMPORTALENS ERBJUDANDE

• Många kompetenser i samma resurs till ett kraftigt rabatterat pris.

• Spara tid genom att slippa offertförfarande vid varje tillfälle.

• Budgetera en fast kostnad varje månad.

• Minimera arbetsgivaransvar och rekryteringsprocess.

• Slipp investeringar i datorer och programvaror.

MAKEOVER

Här hjälper vi dig att förädla och förnya det du redan har. Med hjälp av en ny logotyp samt grafisk identitet ser vi till att befintligt namn och koncept får en ny och fräsch uppdatering.

Vi uppfyller era inredningsmål i förhållande till budget och standard. Målet med varumärket är skapa en tilltalande identitet och koncept för din restaurang och som fångar det segment du vill befinna dig i. Konceptet ska hålla en röd tråd från namn, logotyp och matkoncept till inredning och bidra till att skapa en nyfikenhet kring restaurangen som med tid övergår i ett förtroende och kundlojalitet.

KOSTNADSFRI INREDNINGSKONSULTATION

I ett platsbesök ingår genomgång av önskad uppfräschning av inredning. Med befintliga möbler, ommöblering och komplettering med kuddar/gardiner/tavlor eller liknande. Pris på utförande är i förhållande till budget och standard. Platsbesöket är helt gratis inom stor-stockholm. Utanför stockholm debiteras endast reseersättning.

PAKETPRIS;

• Ny logotyp (befintligt namn)

• Ny grafisk identitet

• Ny design av befintliga menyer

(Valfritt tillägg utöver fast pris; upplägg av meny, inklusive budget och prissättning)

• Ny hemsida

Totalt: 125.000 kr* (ordinarie pris 175 000 kr)

Vid avbetalning på 3 månader 3% ränta. Vid avbetalning på 6 månader 7% ränta

OM CARE OF CONCEPT

Vi brinner för att skapa innovativa, snygga och värdehöjande designkoncept till våra kunder. Vi har erfarenhet från några av sveriges mest spännande företag, Nordic Choice, Grupp F12, ICA, Sabis, Tobin Properties och ESNY för att nämna några. Gemensamt för våra kunder är att de är innovatörer och strävar efter att utveckla sin bransch oc

precis som vi, övertygande om att god design är en framgångsfaktor som bidrar till ökade intäkter och tillväxt. Vårt arbetsfält spänner över planering, etablering och koordinering likväl som guidning och ledning av underentreprenörer, arkitekter och specialister. När vi pratar koncept så förstår vi vikten av alla delar; estetik och effektivitet, drift och funktion, upplevelsen kring service, mat, dryck, musik, inredning och känsla. Vi ser fram emot att få skapa framgångsrik design tillsammans med er!