Premiumpartner: Brick - Powerbank

"Gratis powerbanks, för restaurang, bar och café"

Läs mer på vår hemsida

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Brick är en bekväm lösning för att hålla elektronik laddad. Vi ställer kostnadsfritt ut så kallade Brickstationer, från vilka era gäster kan hyra powerbanks för att ladda t.ex. mobilen eller hörlurarna, utan att er personal behöver involveras. Powerbanken kan gästen sedan ta med sig och lämna tillbaka på valfri station.

Stationerna är inte bara bekväma för besökarna och personalen, som slipper hantera laddning, utan har dessutom visat sig driva ytterligare besökare! Premiumportalsmedlemmar får nu även en kick-back på din station.

Idag finns det 250 Brickstationer i Sverige och ca 15 000 användare. Stationerna är placerade på välkända platser som tex Åhlens, Starbucks, Sturecompagniet, Café Opera, Hornhuset, Häktet, Retro Bar mfl.

Att få en Brickstation till din venue kostar ingenting. Ansluter du genom Martin Servera komma vi även kostnadsfritt skicka push-notiser till användare med lågt batteri som är nära er venue, där vi upplyser användaren om var ni finns, samt en kostnadsfri kampanjkod som ger gästerna rätt till 2h timmar av gratis laddning.

Stationen sköter sig själv och det finns varken någon stöldrisk eller krav på hantering av personalen. Eventuell support sköts även av Brick genom appen 24/7.

Erbjudandet är tillgängligt ihela Sverige.

Hur hyr gästen en powerbank:

  • Ladda ner appen "Brick Power"
  • Skanna stationens QR-kod och plocka med powerbanken
  • Ladda on-the-go
  • Lämna tillbaka powerbanken i valfri station
  • Kostnaden är 10kr per påbörjade timme, max 50 kr per dygn.