Premiumpartner: Bokad.se

Bokad.se är ett modernt bokningssystem där utveckling och flexibilitet ligger i fokus. Systemet är helt molnbaserat och byggt från grunden med stöd för webbläsare på både mobiltelefon och dator. Med hjälp av ett noggrant upplägg i uppstarten så kommer bokningssystemet sköta mycket åt er som tex vilka bord man kan kombinera, vilka bord som ska prioriteras osv.

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Bordsbokning Restaurang

Startavgift: 1995:-

Månadsavgift: 795:- (ord. Pris 995:-)

Bordsbokning Aktivitet

För aktivitetsanläggningar med olika resurser som bl.a. restaurang, shuffleboard, boule etc.

Startavgift: 3995:-

Månadsavgift: 1695:- (ord. Pris 1995:-)

Läs mer här

Avhämtning

4% (ord. Pris 5%) av försäljningen via vår länk

I Bokad kan du ha fler bokningsbara aktiviteter där man till exempel kan boka bord, shuffleboard och bowling i samma bokning. Systemet håller koll på att tiderna inte krockar med varandra och i back office visas aktiviteterna i olika färger så att personalen alltid har bra översikt.

Vi har även tagit fram en separat avhämtningsmodul där man kan beställa avhämtning online. Beställningen betalas direkt med Swish och skrivs ut som en bong i köksskrivaren.

Med ett stort engagemang, lyhördhet och förståelse för ert behov hjälper vi er gärna att anpassa systemet efter Er restaurang och Era önskemål. Kundrelationen är högt prioriterad och ni kommer alltid ha en egen kontaktperson hos oss.

Tack vare vår erfarenhet i branschen samt våra kunders idéer och önskemål utvecklas systemet ständigt.