Premiumpartner: Verifone

Verifone tillhandahåller säkra och effektiva lösningar för att kunna ta betalt med kort. Vi är marknadsledande i Sverige inom tjänster och hårdvara för kortbetalning. Våra kunder är olika typer av företag, exempelvis restauranger och detaljhandel.

Vi har betallösningar som passar alla: från den lilla affären på hörnan till stora butikskedjor. Fördelen med att anlita oss är att du får en flexibel betallösning som är trygg, säker och håller hög kvalitet.

Du behöver inte bekymra dig om hur tekniken fungerar för vi ser till att den gör just det. "Det ska bara fungera", som många av våra kunder säger.

Läs mer på vår hemsida

Logga in eller bli medlem för att ta del av Premiumportalens erbjudanden.

Bli medlem Logga in

Mer om erbjudandet:

Varumärket Verifone är synonymt med leverans och support av marknadsledande och stabila betallösningar till den svenska marknaden. Vi levererar väl beprövade betalterminaler från kända leverantörer.

Bland våra kunder finns allt från det lilla caféet/restaurangen på hörnet till de stora kedjorna. Gemensamt för dem alla är att de ställer höga krav på våra produkter, support och service.

Vårt koncept med funktionshyra säkerställer att våra kunder alltid har rätt kortterminal med högsta kvalité till bästa pris. I funktionshyran ingår även support, överlåtelse utbytesservice samt möjlighet att uppgradera modell av kortterminal.

Som medlem i Premiumportalen har du alltid tillgång till bra priser på de terminaler som vi har med på vårt avtal. Mer information om betalterminaler, priser och övriga villkor finner ni i våran kundportal när du loggar in i Premiumportalen.